Wie zijn wij?

Suzanne wordt onderweg 40 jaar en Maarten wordt onderweg 39 jaar.

Suzanne werkt als projectleider voor researchprojecten. Bijvoorbeeld projecten over moderne dijkversterkingstechnieken of innovatieve wegenbouw waarbij wordt gezocht naar oplossingen die maatschappelijk, ecologisch en landschappelijk aanvaardbaar zijn.

Maarten werkt aan innovaties binnen de volkshuisvesting. Zoals bijvoorbeeld het 'Te Woon'-concept, waarbij bewoners bij woningcorporaties mogen kiezen of ze hun woning willen huren, kopen, of iets daar tussenin.

In onze vrije tijd zijn we op allebei met veel plezier actief op de basisschool van onze kinderen, als leeshulp, webmaster (www.maxhavelaarschool.nl), MR lid, met het geven van muzieklessen in de klas en hulp bij activiteiten en klussen.
 

We gaan de reis maken omdat we het leuk vinden te reizen. Na ons afstuderen hebben we in 1991-1992 al samen een half jaar door Latijns-Amerika getrokken. Dat beviel heel goed: de vrijheid, de avonturen, de interessante cultuur, de prachtige natuur. Dat was geweldig. Dat willen we nog een keer doen, dit keer met kinderen. Met kinderen zal de reis heel anders zijn, meer op de kinderen gericht. We moeten ze bijvoorbeeld onderweg les geven. We zullen daarbij projecten met ze doen over lokale onderwerpen.
 
We doen vůůr onze reis een inzamelingsactie voor War Child. We hebben met War Child afgesproken dat we de opbrengst in BosniŽ bij de organisatie langsbrengen. Wij vinden War Child een mooi doel omdat deze organisatie heel goed en nuttig werk verricht in bijvoorbeeld BosniŽ. Wij zullen BosniŽ bezoeken tijdens onze reis. Bovendien past het doel bij ons zelf omdat ook wij plezier beleven aan muziek met de muzieklessen op school en het muziek maken thuis. Mocht jij ook willen bijdragen aan onze actie, dat zouden wij leuk vinden: stort op girorekening 4860463, tnv Vossenopreis voor War Child, Delft.

Ida, Roel, Gerrit

Onze kinderen zijn:

Gerrit (is onderweg 10 jaar), Roel (is onderweg 8 jaar) en Ida (is onderweg, op 17 april jarig. Ze wordt dan 7 jaar). Klik op de naam van Gerrit, Roel of Ida om zijn/haar eigen webpagina te bekijken.

Ida, Gerrit, Roel

Sinds 10 november 2005 is deze pagina Hit Counter keer bekeken.